Christmas Event 2017
RESERVEER GRATIS TICKETS

CHRISTMAS EVENT 2017

ParkCity Church viert dit jaar kerst in de Brikke Oave te Brunssum op kerstavond 24 december om 19:00 uur met muziek van de PCC Band, dans van Pure Passion, een korte kerstboodschap van Remco de Zwart en veel meer! Na het Christmas Event is er de gelegenheid voor fellowship in de Welcome-Lounge.

Toegang is gratis. Je bent van harte welkom!

VEELGESTELDE VRAGEN

Op en rondom het Lindeplein is vollop gelegenheid om je auto gratis te parkeren. Denk wel aan je blauwe kaart! Mocht het Lindeplein vol zijn, dan kun je uitwijken naar de zeer grote parkeerplaats aan het Koutenveld. Dit is gelegen op een paar minuten loopafstand van de Brikke Oave. Er is een bushalte aan het lindeplein, vlak voor de Brikke Oave. Klik hier voor reisinformatie.

Je kunt op dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen naar ParkCity Church: 045-5709217 of mail naar info@parkcitychurch.nl

Het is belangrijk dat de Brikke Oave en de organisatie van het Christmas Event weten hoeveel mensen er komen i.v.m. het aantal stoelen en catering. Daarnaast kunnen we je informeren als er belangrijke zaken zijn om te weten.

Je kunt je ticket afdrukken of laten zien op je smartphone.

We willen je vragen om je ticket te annuleren via Eventbrite. Zodoende komt er een stoel vrij waar iemand anders gebruik van kan maken. Lukt het niet om je ticket te annuleren? Mail dan naar info@parkcitychurch.nl

Je ticket kun je ook aan iemand anders geven, dat is geen probleem.

Yes, there will be English Translation.

Nee, tijdens het Christmas Event is er geen kinderopvang aanwezig.

De thee en koffie zijn voor alle gasten van het Christmas Event gratis. Daarnaast verkoopt de Brikke Oave diverse snacks.

RESERVEER GRATIS TICKETS