Reserveer gratis tickets

Easter Event 2019

ParkCity Church viert ook dit jaar pasen in de Brikke Oave te Brunssum op eerste paasdag 21 april 2019 om 11:00 uur met muziek van de PCC Band, dans van Pure Passion en een korte paasboodschap van Remco de Zwart. Daarnaast zal de singer/songwriter Reyer een verassend optreden geven. Tijdens het Easter Event is er ook een speciaal Kids Event met een rap workshop van Michaël, bekend van de rapgroep Rechtstaat. Na het Easter Event is er de gelegenheid voor fellowship in de Welcome-Lounge.

Dit jaar is het thema 'Alles is Liefde'. Misschien denk je nu aan het liedje ‘Alles is Liefde’ en meteen ook aan de tekst “voor iemand zoals jij, voor hem, voor haar, voor mij”. Dat is precies de boodschap die wij tijdens het Easter Event willen uitdragen. Alles wat Jezus heeft gedaan, deed Hij uit liefde voor iedereen. Er zijn drie dingen die blijven: geloof, hoop en liefde, maar de grootste van dit Alles, is Liefde.

Toegang is gratis. Je bent van harte welkom!

REYER

Deze muzikale duizendpoot is actief in de (christelijke) muziek als liedschrijver, zanger, producer en remix artist.

WIE IS REYER?

MET KIDS EVENT

Tijdens het Easter Event is er voor de kinderen een speciaal Kids Event. Ons ervaren Kids Team zorgt voor een leuke invulling voor alle leeftijden! Voor de oudere kids zal de rapper Michaël een rap workshop geven.

MICHAËL

De rapper Michaël vormt samen met Chesron het vrolijke duo van de christelijke rapgroep De Rechtstaat.

WIE IS MICHAËL?

Reserveer gratis tickets

Locatie en tijd

Het Easter Event 2019 vindt plaats in de Brikke Oave te Brunssum.
Adres: Lindeplein 7-8, 6444AT Brunssum

Tijd: 11:00 uur - 12:30 uur
Zaal open: 10:40 uur

ROUTEBESCHRIJVING

Veelgestelde vragen

Op en rondom het Lindeplein is vollop gelegenheid om je auto gratis te parkeren. Denk wel aan je blauwe kaart! Mocht het Lindeplein vol zijn, dan kun je uitwijken naar de zeer grote parkeerplaats aan het Koutenveld. Dit is gelegen op een paar minuten loopafstand van de Brikke Oave. Er is een bushalte aan het Lindeplein, vlak voor de Brikke Oave. Klik hier voor reisinformatie.

Je kunt op dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen naar ParkCity Church: 045-5709217. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen.

Het is belangrijk dat de Brikke Oave en de organisatie van het Easter Event weten hoeveel mensen er komen i.v.m. het aantal stoelen en catering. Daarnaast kunnen we je op deze manier informeren over het Easter Event.

Je kunt je ticket afdrukken en meenemen of deze laten zien op je smartphone.

We willen je vragen om je ticket te annuleren via Eventbrite. Hierdoor komt dit ticket vrij voor iemand anders. Lukt het je niet om je ticket te annuleren? Stuur ons dan een e-mail.

Je ticket kun je ook aan iemand anders geven. Dat is geen probleem.

Yes, English translation will be available. Please let us know in the registration form that you are in need of English translation. Before the start of the event, you can pick up a translation-set at the Info Point.

We vragen je om in het registratieformulier aan te geven dat je afhankelijk bent van een rolstoel. Wij zorgen er dan voor dat er een geschikte plek in de zaal wordt gereserveerd.

De Brikke Oave beschikt over een lift waardoor de zaal voor iedereen goed bereikbaar is.

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een speciaal Kids Event (zie 'Kids Event' hierboven). Daarnaast zal er voor kinderen t/m 3 jaar opvang aanwezig zijn.

De thee en koffie zijn voor alle gasten van het Easter Event gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.